Bakkerij van Blijderveen

cupcake

Bakkerij van Blijderveen is een ambachtelijke warme bakker en al sinds 1993 een begrip in Geldermalsen en omstreken.  In onze bakkerij maken wij op een ambachtelijke wijze het lekkerste brood en banket. Wij heten u graag welkom in onze gezellige winkel, direct naast onze moderne bakkerij gelegen, waar wij u onze versgebakken producten aanbieden. Samen met onze vakbekwame medewerkers streven wij er naar om u een kwaliteitsproduct te leveren tegen een eerlijke prijs.

 

Loop gerust even onze winkel in voor een lekkere verse krentenbol, een heerlijk knapperig croissantje, een verrukkelijk warm saucijzenbroodje, of iets anders wat wij in ons uitgebreide assortiment te bieden hebben. Heeft u even geen tijd om langs te komen? Gebruik maken van onze bezorgservice kan natuurlijk ook! Daarnaast leveren we iedere dag (niet op zondag) versgebakken producten aan de MCD in Buren.

 

We heten u graag een warm welkom!

Onze winkel

Broodbakkerij

Banket -en oliebollenbakkerij

Chocolade bewerking.

Gratis parkeren

Bezorgen

chocolade verwerking

U kunt op werkdagen uw bestelling uiterlijk tot 17.30 uur plaatsen voor de volgende dag. . . . Bestellingen voor maandag kunnen uiterlijk tot zaterdag 17.30 uur geplaatst worden.